Hacılar Erciyes Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin (HEKKOP) de yer aldığı 44 kooperatifi bünyesinde barındıran 2. Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı açıldı. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, tüm vatandaşları 21-27 Mayıs tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ne davet etti.

Hacılar'da 44 Koperatifi İçerisinde Barındıran 2. Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı Açıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in öncülüğünde başlatılan ve kısa sürede Kayseri’nin tüm ilçelerinde kurulan kooperatifler arasında HEKKOP da yer alıyor.

Fuarı ziyaret ederek tüm stantları gezen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Kooperatiflerde çalışan kadınlar hem keyifli zaman geçiriyor hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyor” dedi.

Başkan Özdoğan, HEKKOP standına tüm vatandaşları davet ederek, “Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde kooperatiflerimiz stantlarını açtılar. Bütün ilçelerimizde faaliyet gösteren kooperatiflerimiz yöresel ürünler başta olmak üzere çeşitli ürünlerini burada sergiliyorlar. Her yaş grubuna hitap eden ve el sanatlarından gıdaya kadar birçok stant mevcut. Vatandaşlarımız gelsinler, bu güzellikleri görsünler, alışveriş yapsınlar ve millet bahçemizde keyifli vakit geçirsinler. Bu organizasyonda emeği geçen Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza ve gönülden çalışan kadın kooperatifi üyelerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Toplam 44 kooperatifi bünyesinde barındıran 2. Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı, 21-27 Mayıs tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde ziyaret edilebilecek.

Editör: Osman Baytekin