Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlık etti. Kahvaltılı toplantıya, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Yibur, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, il protokol üyeleri ve sanayiciler katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 5 Yılda 7 Milyonun Üzerinde Ekmek Dağıttı Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 5 Yılda 7 Milyonun Üzerinde Ekmek Dağıttı

Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı OSB'nin Ev Sahibiyle Yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalçın, teknolojinin hayatın her alanında etkili olduğunu ve ülkemizin ileri taşınması için teknolojiye yatırım yapılmasının önemine vurgu yaptı. İş dünyasının zorlu rekabet ortamında ayakta kalmak için çaba gösterdiklerini belirten Yalçın, sanayide yaşanan yeniliklerin istihdam üzerindeki etkisine dikkat çekti. Vali Çiçek ise istihdamın artırılmasının önemine değinerek, Kayseri İstihdam Fuarı için katılımcıların görüşlerini önemsediklerini ifade etti. İŞKUR Kayseri İl Müdürü Ayşe Ak'ın sunumuyla fuarın detayları paylaşıldı. Toplantıda, Kayseri'deki üretim yapan firmalar ile iş arayan vatandaşların buluşacağı Kayseri İstihdam Fuarı'nın 14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar Merkezi'nde düzenlenmesi kararlaştırıldı.