Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi (KAYSEM) A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Acar ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Acar'ı Makamında Ağırladı

Esnaf dostu bir yaklaşımla çalışmalarını sürdüren Başkan Büyükkılıç, şehrin gıda zincirinde önemli bir yere sahip olan Kayseri Hal Kompleksi'nden gelen esnafları kabul etti. KAYSEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Acar ve heyeti, 31 Mart yerel seçimleri sonrası Başkan Büyükkılıç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette memnuniyetini dile getiren Büyükkılıç, Ahi ahlakına sahip esnafın her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette Burhanettin Acar, Başkan Büyükkılıç’ın halkın içinde olduğunu ve esnafı her zaman desteklediğini belirterek, yeni dönemde başarılar diledi. Acar, “Memduh Başkanımız halkın içinde, devamlı esnafımızın arkasında, başkanımız şeref verdiler. Buradaki 118 esnafımız, yağmurda, çamurda, pandemide her zaman Kayseri’ye layık bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Allah işini gücünü rast getirsin” dedi.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da hazır bulundu.

Editör: Osman Baytekin