Kayseri’ de halkın yapmış olduğu toplantının nisan ayı buluşması Kayseri Valisi Süleyman Kamçı başkanlığında vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Vali Süleyman Kamçı vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak yapmış olduğu halk günü toplantısının Nisan ayında da gerçekleştirdi. Vali Süleyman Kamçı başkanlığında yapılan halk günü toplantısı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonunda yapıldı. Yapılan halk günü toplantısına Vali Kamçı’ nın yanı sıra ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda bir çok vatandaş da katıldı. Düzenli olarak yapılan ve vatandaşın her derdini dinleyip gündemde olan problemleri çözmek amacıyla ve vatandaşın söylemek istedikleri aynı zamanda önerilerini dinleyen Vali Kamçı, her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizdi.

Vali Kamçı, bu toplantılar sayesinde vatandaşla bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkanlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini sözlerine ekledi. Vali Süleyman Kamçı, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Aynı zamanda bu olan problemleri ve sorunları elinden geldiğince ortadan kaldıracaklarını ve çözüm üreteceklerini, vatandaşın isteklerini ise en yakın zaman da yapmaya çalışacaklarının altını sürekli olarak vurguladı. Vatandaş Vali Süleyman Kamçı’ nın bu yaklaşımından ve her ay düzenli olarak sorunları dinleyip çözüm üretmesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek bu halk toplantılarının düzenli olarak devam etmesini istedi.