Kayseri Valisi Süleyman Kamçı toplantılarda muhtarlarla buluştu. Süleyman Kamçı, İçişleri Bakanlığının Genelgesi çerçevesinde muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği Hacılar ilçesinde görev yapmakta olan muhtarlarla bir araya gelerek toplantı yaptı.

Süleyman Kamçı Hacılar ilçesi ziyareti çerçevesinde, ilk olarak Hacılar Kaymakamlığını ziyarette bulundu. Kaymakam Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı, kaymakamlıkta ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Haluk Sezen’den detaylı bir şekilde bilgi aldı. Süleyman Kamçı, Kaymakam Haluk Sezen ve Doğan Ekici, interaktif bağlantı yoluyla Robotik Tasarım ve Kodlama Atölyesi, Bilim Atölyesi ve Akıl Oyunları ve Lego Atölyelerinin açılışını yaptı. Vali Kamçı, Gürdoğan Ortaokulu, Yunus Çepken İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Hasçelik Anaokulu ve Demokrasi Şehitleri Ortaokulunda açılan atölyenin ilçede okuyan öğrencilere ve vatandaşa hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Kamçı daha sonra Bünyan İlçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlarla bir araya gelen Vali Kamçı, yapılan toplantıların amacının onlara bir nebze olsa yardımcı olabilmek olduğunu ifade etti. İlimiz ilçelerinde bir yıl içerisinde tüm muhtarlarla toplantıları tamamladıklarını ifade eden Vali Kamçı, önümüz deki bir yıl içerisinde de tekrar bu toplantıların olacağını ve tüm muhtarlarla bir araya geleceklerini söyledi. Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Hacılar’da düzenlenen toplantıya, Vali Kamçın, Kaymakam Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, daire amirleri ile ilçedeki muhtarlar katıldı. Vali Kamçı’nın konuşmasının ardından, mahalle muhtarları söz alarak, mahallelerin sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçları ile ilgili konularını dile getirdi. Muhtarlar, toplantının son derece faydalı olduğunu ima etti. Ardından Vali Kamçı’ya teşekkür ettiler.