Kayseri ülkü ocakları tarafından düzenlenen ‘’Sevdamız Türkiye’’ gecesi ülkü ocakları mensuplarını bir araya getirdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katıldığı gecede birlik mesajı verildi.

 Ülkü Ocakları Kayseri’de gövde gösterisi yaptı. Binlerce kişinin katıldığı ‘’Sevdamız Türkiye’’ gecesinde renkli anlar yaşandı. Türkiye’nin dört bir yanındaki ülkücülerin buluştuğu gecede Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz konuşma yaptı. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kılavuz, ‘’Milletimiz son yıllarda birçok badireyle karşılaştı. İçeride ve dışarıdaki hainlere karşı amansız bir mücadele verdi. Özellikle 15 Temmuz’daki saldırı girişimi milli tarihimizde farklı bir yere sahip oldu. Milletimiz FETÖ’cülara ağır darbeler indirerek gereken cevabı verdi. Binlerce bozkurt ve asenada sokaklara dökülerek milletin yanında saf tuttu.

 Ülkü ocakları hiçbir zaman sorumluluk almaktan kaçınmamıştır. Vatanımız ve milletimiz için hem ölürüz hem de öldürürüz. Kimsenin ülkücülerden yana şüphesi olamaz. Biz hiçbir zaman hainleri unutmayız ve affetmeyiz. 1 Kasım’dan itibaren Genel Başkanımıza yönelik sistematik bir saldırı başlatılmıştır. Kararlı duruşu ve boyun eğmez iradesiyle yolumuzu aydınlatan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin arkasındayız. Başkanımıza yönelik kumpaslar ve hain saldırılara en güzel yanıtımız birliğimiz ve beraberliğimizdir’’ diye konuştu.

 Son günlerde gündeme gelen çocuk istismarına da değinen Kılavuz, ‘’Biz her zaman idamı savunduk. Bu ahlahsız, şerefsiz mahlukların idam edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Devlet büyüklerimizin idamı geri getirme çabalarını takdirle takip ediyoruz. Çocuklarımıza uzanan elleri kırmak bizim vazifemizdir. Devletimizin bu canileri idam etmesi asli görevlerinden birisidir’’ dedi. Konuşmaların ardından sahneye Ahmet Şafak çıktı. Binlerce kişinin hep bir ağızdan şarkı söylediği gecede, şiirler de okundu. Ahmet Şafak’tan sonra sahneye Osman Öztunç ve Ahmet Öngel çıkarak konsere devam ettiler.