Son dönemde gündemde olan Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlerimiz için dua edildi. Mhp Türkmenler ile buluştu. Buluşmada sohbet edildi. MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından program düzenlendi. Düzenlenen programda dualar edildi.

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bu programda Afrin’de şehir olan askerlerimiz bir bir anıldı. Göz yaşlarına engel olunamadı. MHP Melikgazi İlçe Başkanlığının düzenlediği programda Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlerimiz için dua edildi edilen duanın ardından aynı zamanda da Telaferli olan Türkmen yetimlere yemekler dağıtılıp yendi. Sadece Melikgazi halkı değil bir çok vatandaşımız da programa katıldı. Program yeri Kadir Has stadyumu arkasında oldu. Kadir Has Stadyumu arkasında kurulan iki ayrı çadırda Türkmen çocuklara yönelik yapılan yemeğe, Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri’de yaşayan Türkmen çocukları katıldı. Yemeğe daha sonra Türkmen çocuklarının aileleri de geldi ortamda sohbet edildi.

Mhp bu programda Türkmen çocuklar ve aileleriyle buluşmuş oldu. Daha sonrası yemekte Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş bozkurt işareti yaptı. Türkmen çocukları Ertuğrul Yücebaş’ın yaptığı bozkurt işaretini yapınca onlarda ellerini havaya kaldırıp bozkurt işareti yaptı. Ertuğrul Yücebaş, programda yaptığı konuşmada kahraman Türk askerinin Zeytin Dalı Harekatı’nda vatanın bekası için gayret sarf ettiğini söyledi.