Kayseri'nin Tomarza ilçesinde İmamkulu mahallesinde ikamet eden Emre S. akrabalarının evinin çatı katında kendini asarak intihar etti. Sabah saatlerinde evden çıkan ve ailesinin bulamadığı, merak edip saatlerce aradığı ve ulaşamadığı Emre S.'yi  akşama doğru akrabalarının evlerinin çatısında buldular. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ölü olarak ambulansa aldığı Emre S. morga kaldırıldı.

 Olay dün sabah saatlerinde Kayseri'nin Tomarza ilçesinde İmam kulu mahallesinde meydana geldi. Meydana gelen ve yürekleri yakan olayda  Henüz 24 yaşında olan Emre S. akrabalarının evinin çatı katında kendini astı, intihar etti. Bir gün önce arkadaşının asker gecesine giden Emre S. arkadaşının asker gecesinin konvoyunda yaşanan bir tartışmaya karıştı, polis ekipleri tarafından karakola giden Emre S. ve arkadaşları verdikleri ifadeden sonra saat 12 civarı serbest bırakıldılar.

 Bunalımda olan Emre S. ise olay sabahı kendisini astı ve hayatına son verdi.  Yakınları ve onu tanıyan arkadaşları ise Emre S'nin bunalımda olduğunu söyledi. Akşam üstü ailesi tarafından cansız bedeni bulunan Emre S. isimli genç olay yerine gelen ambulans ile hastane morguna kaldırıldı.

Bugün cenaze namazı kılınan Emre S. toprağa verildi.Olayla ilgili gerekli soruşturmaların başladığı bildirildi.