Kayseri’de hız kesmeden uyuşturucu operasyonları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aynı şekilde yapılan operasyonda göz altına alınan kişi sayısı 1-2 nin üzerindeydi. Bu defa Kayseri’de yapılan uyuşturucu sebebiyle yapılan operasyonda göz altına alınan kişi sayısı 3 oldu.

Kayseri’de polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, 3 kişi göz altına alındı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, C.B. (37), D.Ö. (19) ve E.S (28) şüpheli 3 kişi Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından göz altına alındı.

Şüpheli C.B., D.Ö., E.S’ nin üstlerinde, araçlarında ve ev aramalarında hazır, 18 parça halinde toplam 83 gram metafetamin, 5 parça halinde toplam 2.15 gram bonzai, uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan hassas terazi ile uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan alüminyum folyo parçaları, 1 de ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeğe ait olan 18 fişek ele geçirildi. Polis ekipleri bu 3 şüpheli için işlem başlattı. Uyuşturucu satıcısı yaptıkları gerekçesi ile soruşturma yapıldı. Soruşturma sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.