Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Şubat ayı Halk Toplantısı’na katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Vali Kamçı, şikayet ve önerileri dinledi.

 Kayseri’de vali olarak göreve başladığı günden itibaren halkla iç içe olmayı tercih eden Vali Kamçı, yönetimiyle takdir kazanmaya devam ediyor. Halk Toplantıları düzenleyen Vali Süleyman Kamçı, şikayet ve önerileri dikkate alarak hareket ediyor.

 Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonu’nda Şubat ayı Halk Toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Süleyman Kamçı’nın yanında ilçe kaymakamları, devlet kurumlarının yetkilileri de katıldı. Vatandaşların sorunlarını dile getirdiği toplantıda yetkililer sık sık not aldı.

 Her ay düzenlenen Halk Toplantılarının önemine değinen Vali Kamçı, ‘’Vatandaşlarımızla iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sorunların ilk ağızdan öğrenmemiz mümkün oluyor. Dolayısıyla çözüm noktasında da bürokratik engellere takılmadan hızlı adımlar atabiliyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve arzuları bizim için çok değerlidir. Onlara hizmet etmek için bulunduğumuz mevkileri doğru kullanmalıyız. İmkanlar çerçevesinde bütün sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Aynı şekilde kaymakamlarımız ve diğer yetkili arkadaşlarla da istişare etme fırsatımız oluyor. Eksik noktaları tespit ederek çözüm için neler yapabileceğimizi tartışıyoruz.

 Halk toplantıları vatandaşlarımızın yararına olduğu kadar bizim içinde aydınlatıcı oluyor. Hatalarımızı ya da yetersiz kaldığımız noktaları fark edebiliyoruz. Halk toplantıları şimdilik ayda bir düzenleniyor ama ilerleyen zamanlarda daha sık yapmayı hedefliyoruz. Bütün vatandaşlarımız toplantılarımıza katılabilir. En ufak sorundan en önemli soruna kadar her şeyi dikkate alıyoruz’’ diye konuştu.

 Kayserili vatandaşlarında memnun olduğu toplantılara yoğun ilgi olduğu gözlemlendi. Şikayet ve taleplerini sözlü olarak belirten vatandaşlar, yetkililerin ilgisinden memnun olduklarını kaydetti. Toplantıların yeri ve zamanı her ay Kayseri medyası tarafından duyuruluyor. Aynı şekilde Valilik sitesinden de bilgi veriliyor.