Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından ülkemiz adına Afrin’ de başlatılan ‘’Zeytin Dalı Harekatı’’ çerçevesinde 40 hoca ile 40 fetih suresi okundu. Hocalar okunan surelerin ardından da askerlerimiz için dua edip hatim indirdiler.

 Zeytin Dalı Harekatı Afrin’ de 4 gün önce başladı. Başlayan Harekat aralıksız olarak devam ederken tüm Türkiye’ de olduğu gibi Kayseri’ de de vatandaşlarımız ellerinden geleni yaparak duaları ile kahramanlara destek ve zaferle gelmesini arzu etmektedir. Tüm Türkiye’ de olduğu gibi Kayseri’ deki Ülkü Ocakları kendi çapında bir şey yaptı. Kayseri’ deki Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak bu bağlamda başkanlığı adına Afrin için 40 hoca ile 40 fetih suresi okuyup hatim indirildi. İndirilen hatin sonrasında ise şehitlerimiz ve aynı zaman da Afrin’ de çarpışan askerlerimizin kazasız belasız hiçbir darbe almadan hiçbir ana baba nın canı yanmadan sağ salim dönmesi için elleri semaya kaldırıp dua ettiler. Dua eden Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak olay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 Konu ile ilgili açıklamalar da bulunan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak , ’’ Afrin’ de başlatılan ‘’ Zeytin Dalı Harekatı ‘’ için İl Başkanlığımızca 40 hoca ile 40 Fetih Suresi okundu. Okunan Surelerin ardından da askerlerimiz için dua ettik. Allah ordumuzu muvaffak etsin, Allah yar ve yardımcımız olsun ‘’ diyerek konuştu.