Kayseri’de banka soygunu yapan şahıs aranıyor. Kayseri’de bir bankaya maske ve gözlük takarak banka soyan şahıs polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesine elindeki silahla giren ve herkesi tehdit ede soyguncu kısa sürede büyük miktarda parayı çaldıktan sonra kaçtı. Soyguncunun gözlük ve maskeli olduğu bankada bulunan çalışanları ve müşterileri elinde ki silahla tehdit ettikten sonra görevliye dönerek paraları istedi. Panikleyen görevli müşterilerin de can güvenliğini düşünerek soyguncunun dediğini yaparak çantaya paraları koydu. Çantayı alan soyguncu hemen bankadan çıkarak beyaz bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Bankadan henüz çalınan paranın net miktarı açıklanmadı.

Soyguncu gittikten sonra yapılan ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek çalışanların ve bankada bulunan müşterilerin tek tek ifadelerini aldı. Güvenlik kamerasından soygun anını izledikten sonra bankada bulunan kamera kayıtlarını da inceleyen polis ekipleri soyguncunun yakallması için tüm şehirde çalışma başlattı.