Kayseri’de Ülkü Ocakları esnafa 500 adet Türk Bayrağı dağıttı. Kayseri Ülkü Ocakları’nın Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için ve Türk Bayrağı’nın gururunu yansıtmak için esnaflara tam 500 adet Türk Bayrağı dağıttı.

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye bölgesinde bulunan Afrin’in terör örgütlerinden temizlemek için başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı için Sivas Caddesi’nde bulunan esnafa 500 adet Türk Bayrağı dağıttı. Kayseri’den de bu operasyon da iki şehit verilmesi Kayserililerin yüreğine kor düşürdü. Bu nedenle operasyonda ki Mehmetçiklere destek ve moral olması için Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak bu bayrağın dalgalanması için can verildiğini ve her zaman Mehmetçiklerimizin arkasındayız ifadelerini kullandı.

Başkan Volkan Çolak ‘’ Öncelikle Türk Milletine selam ederiz. Buradan Mehmetçiğimiz ve devletimizin arkasında olduğumuzu söylemek istiyorum. Esnafımızın ve iş  yerlerinin Türk Bayrağımızla donatılması için Sivas Caddesinde bulunan 500 esnafımıza Türk Bayrağı hediye ediyoruz. Biz de bu duyarlılıkla Kayseri’de bulunan ev ve iş yerlerinin Türk Bayrağı ile donatılmasını istiyoruz. Bu bayrak dalgalansın diye Mehmetçiğimiz can veriyor. Mazluma unut olmak için can veriyor.’’ dedi.  Başkan Volkan Çolak’ın konuşması tüm esnafı duygulandırdı.