Trafik kazaları durmak bilmez bir şekilde devam ediyor. Bu defa Kayseri’ de yaşanan trafik kazası sonrasında 1 ölü 6 yaralı oldu. Kayseri’ de otomobil ile bir hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi ölerek hayatını kaybetti ve 6 kişi de yaralandı.

 Trafik kazaları gündüz saatlerinden daha çok gece geç saatlerde yaşanmakta. Olay ile ilgili edinilen bilgilere göre kaza geç saatlerde Sivas bulvarı 10’ uncu kilometresinde meydana gelerek 1 kişi ölürken 6 kişide yaralandı. Kaza ile ilgili, sürücüleri henüz bilinmeyen 58 NN 971 otomobil ile 38 BA 106 plakalı hafif ticari bir araç, sürücülerin dikkatsizliği sonucunda kaza yaşandı. Kaza da birbirine çarpan her iki aracın sürücüsü ve araçtaki 5 kişi yaralandı.

 Kaza yaşanınca etrafta bulunan vatandaşlar ambulansı aradı. Kaza sonrasında haber verilen ambulanslar sevk edilen yere gelerek yaralıları, ilk müdahaleyi yaptı. İl müdahaleyi yapan ambulanslar ardında en yakın bulunan çeşitli hastanelere yarıları götürdü. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde tedavi altına alındılar.

 Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde tedavi altına alınan yaralılardan Ekrem Y. (38) doktorların yapmış olduğu tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayıp yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar bulunduğu hastanelerde tedavileri hala devam edildiği öğrenildi. Yaşanan bu kaza ile ilgili Polis ekibinin soruşturmasının hala devam ettiği öğrenildi.