Kayseri'de geçtiğimiz gün kar yağışı nedeniyle bir çok ilçede yollar kapanmış eğitime ara verilmişti. Peki Kayseri'de 11 Şubat Salı günü okullar tatil mi? sorusu veliler tarafından merak ediliyor. Şu dakikalarda Pınarbaşı ,Yeşilhisar, Akkışla, Sarız, Tomarza,Bünyan, Yahyalı'da 11 Şubat 2020 yılında 1 gün eğitime ara verildiği açıklandı!

Kayseri'de olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçelerden Yahyalı'da tüm okullar, Bünyan'da ise taşımalı eğitim yapılan okullar yarın tatil edildi. İşte, konuya dair ayrıntılar...

Kayseri’de yarın okullar tatil mi? Kayseri kar tatili 11 Şubat günü için araştırılıyor. 11 Şubat Salı Kayseri yarın okullar tatil mi sorusuna ilde yaşayan öğrenci ve veliler yanıt arıyor. Kayseri Valiliği MEB açıklamaları yoğun şekilde araştırılıyor. İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Pazartesi günü birçok ilde okullar tatil edilmişti. Kayseri de bu illerden birisi olmuştu. Peki, Kayseri’de yarın okullar tatil mi? İşte yanıtı…

Kayseri'de okullar tatil mi? 11 Şubat Kayseri kar tatili için gözler Kayseri Valiliği MEB açıklamalarına çevrildi. Yurdun birçok bölgesinde etkisini gösteren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar tatil ediliyor. Kayseri'de de kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösteriyor. Peki, 11 Şubat Salı Kayseri'de yarın okullar tatil mi? Kayseri hava durumuna Salı ve Çarşamba günü kar yağışı etkisini artırarak devam edecek.

KAYSERİ YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (11 ŞUBAT)

Kayseri'nin 6 ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden yapılan açıklamaya göre Kayseri'nin Pınarbaşı ,Yeşilhisar, Akkışla, Sarız, Tomarza,Bünyan, Yahyalı'da ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 11 Şubat Salı günü tatil edildi.

.