Kayseri'de iki araba sert bir şekilde çarpıştı. Kaza sonucunda 3'ü ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı. Kazayla alakalı alınan bilgilere göre Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan Beyazşehir Mahallesi'ndeki Sivas Bulvarı'nda büyük bir kaza meydana geldi. Sürücülerin kimlikleri henüz öğrenilemedi. Plakaları tespit edilen araçlara çevredeki sakinlerin ihbarı üzerine polis ve ambulans ekipleri müdahale etti. 34 TA 5011 plakalı araba i le 38 DJ 887 plakalı araç çarpıştı.

 Çarpışma oldukça gürültülü bir şekilde meydana geldi. Sesi duyan insanlar hemen polise haber verdi ve çok kısa bir süre sonra kazanın yaşandığı yere polis ve ambulans ekipleri geldi. İlk müdahalenin kaza yerinde yapıldığı bilgisine ulaşılırken kazada yaralanan şahısların hızlı bir şekilde hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Kazada yaralandığı öğrenilen Sinem Dilan K, Cansu Deniz Y, İrem K, Melis D, Tülay Ö, Zeki Ö ve İkbal T. Kayseri'nin çeşitli hastanelerine kaldırıldı. Toplamda 9 yaralının olduğu bilgisini veren polis ekipleri bu yaralıların üçünün (Sinem Dilan K, İkbal T ve Zeki Ö.) durumunun ciddiyetini koruduğunu ve ağır olduğunu belirtti.

 Araçların hızlı gelmeleri neticesinde toparlanamayarak kaza yaptıkları bilgisi servis edilirken arabaların da kullanılamayacak hale geldiği hususunda bilgiler aktarıldı. Hastaların halen hastanede tedavileri devam ediyor. Durumu ağır olan hastalarında bir süre daha gözetimde tutulacağı öğrenildi. Kazada ölenin olmaması olay yerindeki çevre sakinlerini mutlu etti.