Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde olumsuz hava şartları nedeni ile gizli buzlanma oluşan kaygan yolda tır sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden tırın yan yatması sonucunda 2'si yetişkin 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı.

 Olay yerinden edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Beyçayırı mevkiinde 38 TN 8760 plakalı tırın sürücüsünün olumsuz hava şartları dolayısıyla oluşan gizli buzlanma sonucunda kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile tırın yan yattığı öğrenildi. Kazayı gören çevredeki duyarlı vatandaşlar hemen 112 acil sağlık ekipleri ve polis ekiplerine haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaşanan kazanın sonrasında yaralanan 2'si yetişkin 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla ön sağlık müdahaleleri yapıldıktan sonra Pınarbaşı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı ve diğer sürücülere gizli buzlanma olduğunu ve bu konuda  dikkatli olmaları,azami hız limitleri içerisinde seyahat etmeleri konusunda uyarı yaptı. Yapılan incelemelerin sonrasında yan yatan tır  yoldan çekilerek yol tekrardan trafiğe açıldı.Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi hala devam etmekte.

Yetkililer, kaza ile ilgili olarak gerekli işlemlerin başlatıldığını bildirdi.