Kayseri’de vurularak öldürülen 34 yaşında ki Mustafa Demirkol’un ölüm sebebi ne yazıkki türk filmlerini aratmayacak bir trajedi içeriyor. 2 gün önce Kayseri’de silahla vurularak öldürülen Mustafa Demirkol’un öldürülme sebebinin isim benzerliği yüzünden olduğu ortaya çıktı.

 Kayseri Melikgazi İlçesi’ne bağlı Caferbey Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Demirkol 2 gün önce tabanca ile 3 yerinden vurularak cinayete kurban gitti. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayla bağlantısı olan 21 yaşındaki Volkan Siler, 19 yaşındaki İsmet Durmuş ve 43 yaşındaki Süleyman Avcı’yı gözaltına aldı. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığı ve uyuşturucu kullandıkları da öğrenildi. 

 Şüphelilerin emniyetteki verdikleri ifade de kan donduran cinsten. Şüpheliler uyuşturucu ticareti yaptıklarını ve uyuşturucu ticaretinde yaşadıkları anlaşma sonucu Mustafa T.’yi öldürmek istediklerini fakat isim benzerliği yüzünden Mustafa Demirkol’u öldürdüklerini itiraf etti. 3 zanlı volkan Siler, Süleyman Avcı ve İsmet Durmuş emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.