Kayseri’de yapılan etkinliğe bir çok hayvan sever bir araya gelerek gündemde olan ve hayvanlara yapılan işkencelere çözüm aramak ve bu arz olayların yaşanmaması adına çözümler konuşuldu.

Programa sürpriz isimler katılırken eğlenceli anlar yaşandı. Kayseri Büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen programa Ak Parti millet vekillerinden Taner Yıldız ve beraberinde İsmail Tamer aynı zaman da Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri ilçelerinin Belediye Başkanları da programa katıldı. Ayrıca hayvanları koruma derneği üyeleri de programa katılan isimler arasında yer aldı ve program çok eğlenceli, hareketli dakikalar yaşandı. Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, programa sponsor olduğu öğrenildi.

 Sponsor olma acının hayvanların yicek bi kap yemeğinin olması onlara sahip çıkacak tehlikeler den koruyacak sahiplerinin olmasını sağlamak amacıyla böyle bir programa sponsor olduğu öğrenildi. Sedat Kılınç, hayvanlarımıza sahip çıkmamız gerek ve ömür boyu onların yanında olmamız gerek çünkü onlar yardıma ve bakıma muhtaç hayvanlar sokakta yaşayamazlar kış aylarında özellikle kendilerine sahip çıkamazlar. Biz inşaat grubu olarak hayvanlara sahip çıkacağız elimizden geldiğince ve ekstra bu tarz programlarında her zaman yanında olacağız diyerek konuşmasını bitirdi.

 Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, yaklaşık olarak 17 18 yıl kadar hayvanlara dair bir çok yaptırımlar yaptık ve bu süre zarfında da yapmaya devam edeceğiz. İnsana yapılan hayvana yapılan ne olursa olsun her türlü ezmenin karşısında olacağız ve hayvanlarımızın da yanında olacağız onlar bize muhtaç. Gündemde olan hayvanlara karşı yapılan eziyetlere karşı gelip dur demeliyiz. Diyerek konuşmasını bitirdi. Program bu şekilde devam etti.