Kayseri’nin Hacılar ilçesinde Suriyeli oldukları öğrenilen iki kişi 50 yaşında ki adamı önce dövdü sonra da gasp etti. 50 yaşında ki adamın vücudunda darp izleri ve morluklar vicdan sızlattı.

Kayseri Hacılar ilçesi Erciyes Mahallesi Erciyes Sokak’ta bulunan 50 yaşında ki G.A 14 Şubat saat 14:00 sıralarında Suriyeli oldukları belirlenen iki kişi tarafında dövülerek gasp edildi. Dayağa maruz kalan G.A darp eden iki kişi daha sonra cep telefonunu ve cebinde bulunan bir miktar parasını alarak olay yerinden kaçtı.

Polise giderek ifade veren 50 yaşında ki G.A’nın ifadesinden sonra polis olayla ilgili araştırma yaparak iki Suriyeli gaspçıyı kıs kıvrak yakaladı. 17 yaşında ki Halep doğumlu Muhammed Bilal H. İle yine Halep doğumlu 24 yaşında ki Halit H. Saklandıkları yerde bulundu polis ekipleri tarafından yakalanan iki Suriyeli gaspçı ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülerek sorgulandı. Emniyette ki sorguları bittikten sonra Erciyes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplik’te sağlık  kontrollerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.