Kayseri'de Kocasinan parkında birbiri ile şakalaşan gençlerden Irak Uyruklu olan genç Muhammed Kabak, arkadaşlarına "Bana bir şey olmaz " dedi ve kendisine yumruk attırdı. Atılan yumruklardan sonra birden yere yığılan genç Muhammed Kabak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Muhammed Kabak, iç kanama geçirdiği için hayatını kaybetti. 

 Irak Uyruklu olan genç Organize Sanayi Bölgesinde bir Fabrika'da İşçi olarak çalışıyordu. Geçtiğimiz hafta içinde  Kocasinan parkında oturan gençler birbirleriyle şakalaşıyor, eğleniyorlardı .Tam bu sırada güçlü olduğunu canının yanmayacağını söyleyen aralarındaki genç Muhammed Kabak gücünü arkadaşlarına göstermek istedi.

 Irak uyruklu olan Muhammed Kabak arkadaşlarıyla şakalaştığı sırada onlardan karnına vurmalarını istedi. Arkadaşları yok, vuramayız birşey olur  desede Muhabbet Kabak ısrarcı oldu ve "Ben güçlüyüm bana birşey olmaz" dedi. 3 arkadaşı Muhammed Kabak isimli gencin karnını yumruklamaya başladı. Ardı ardına yumruk atan gençlerde, canım yanmaz diyen Muhammet Kabak'ta bu şakalaşmanın nereye gideceğini tahmin edememişlerdi. Hırsı yüzünden canının yanışının bile farkına varamayan genç ilk iki arkadaşı vururken normaldi daha sonra üçüncü arkadaşı vurduğu andan biraz zaman geçince dayanamadı, gücü bitti ve yere yığıldı kaldı.

 Parka gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan genç Muhammed Kabak'ın dalaklarının patladığı ve bu yüzden  iç kanama geçirdiği fark edildi. Genç Muhammed Kabak tüm doktorların müdahalelerine rağmen dayanamadı ve hayatını kaybetti. Muhammet Kabak Kayseri Şehir mezarlığında, cenaze namazı kılındıktan sonra  toprağa verildi.

 Ölen gencin arkadaşları ise mahkemeye çıkarıldılar. Olanları anlatan gençler mahkeme kararınca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.