Futbol hakeminin başarıları şaşırtıyor. Kayseri’de 4 yıl önce kitap yazmaya başlayan 25 yaşındaki genç futbol hakemi Levent Yeşilyurt, 6. Kitabını da yazıp bitirdi.

KPSS Genel-Yetenek Kültür hazırlık kitapları hazırlayan Yeşilyurt, 6 kitabında toplam 7 bin 499 çözümlü soruyu öğrencilerle buluşturdu. Levent Yeşilyurt’un kitabının tanıtımını ise Kayseri Bölgesi Futbol Hakemleri, sosyal medya da çektikleri kısa ve komik videolarla yaptı. Kısa sürede 120 bin takipçiye ulaşan Yeşilyurt, genç yaşına rağmen 5. Üniversitesini okudu. Herkesi şaşırttı.

Kayseri Bölgesi’n de İl Hakemi olarak futbol müsabakalarında görev yapan Levent Yeşilyurt’un genç yaşına rağmen 6. Kitabının basılması duyanları şaşırtıyor. KPSS Hazırlık kitapları konusunda genç yaşına rağmen uzmanlaşan ve hazırladığı kitaplar büyük ilgi gören Yeşilyurt, son olarak içerisinde bin 412 çözümlü soru bulunan KPSS Tarihin Rotası isimli Genel Yetenek-Genel Kültür Hazırlık kitabını piyasaya sürdü. Geçen seneki yazdığı kitabı kısa sürece 6 binin üzerinde satış rakamına ulaşan Yeşilyurt, bu seneki hedefinin daha fazla kişiye ulaşabilmek olduğunu belirtti. Bu kitapla birlikte bu zamana kadar toplam 7 bin 499 soru hazırlayan genç hakem bir yandan da futbol maçlarında düdük çalıyor Dört yıl önce başladığı kitap yazma işinde büyük ilgi görmesi ile bugün 6.kitabını yazan Yeşilyurt’un en büyük destekçisi ise ailesinin yanı sıra hakem arkadaşları. Bu başarısı sayesinde herkesi şaşırtmaya devam ediyor.