Feto olayları dur durak bilmeden devam ediyor. Polis ekipleri tarafından operasyonlar devam ediyor. Şüpheli olan kişileri yakalamak için operasyonlar hızlandırılıyor. Bu defa da şüpheliler Kayseri’de.

FETÖ/PYD operasyonlarında bu sefer de şüpheliler Kayseri’de. 15 Temmuz’ da yapılan hain saldırının şüphelileri hala aranıyor. Kayseri’de düzenlenen FETO/PYD operasyonunda edinilen bilgilere göre sayıları 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 16 kişiden 8’i, emniyette yapılan işlemlerin ardından direk adliyeye sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü operasyonlarını hızlı bir şekilde devam ettirip aramalar yaptı. Sadece FETÖ şüphelileri değil bir diğer terör örgütü olan PYD şüphelileri de İl Emniyet Müdürlüğü’nce aranmakta. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün (KOM) FETÖ/PYD’ye yönelik düzenlediği operasyonda şüphelileri yakaladı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yapmış olduğu operasyon da 16 kişi yakalandı. Yakalanan 16 kişi gözaltına alındı. 15Temmuz’daki darbe girişiminin ardından Talas ilçesinde 2 bin metre yüksekliğindeki Ali Dağı’na atılan örgüt elebaşı Fetullah Gülen ait kitaplarda parmak izlerine rastlanan E.G. ile örgüt üyesi oldukları öne sürülen N.Ö., F.M.E., D.A., S.S., H.A., Y.A. ve H.A., kişiler emniyette işlemleri yapıldı. 8 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşlemler devam ederken diğer 8 şüphelinin de emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.