FETÖ/PYD terör örgütü suçluları yakalanması gerekçesiyle yapılan operasyonlar günden güne hız kesmeden devam ederken FETÖ’ nün Muhasebecisinin yakalandığı öğrenildi. Son zamanlar da FETÖ suçluları bir bir yakalandı. Dışarda olan diğer suçlular için ise çalışmalar hız kesmeden ilerliyor.

 Kayseri’de FETÖ/PYD terör örgütü suçluları günler geçtikçe polis ekipleri tarafından bir bir yakalanıyor. Kayseri’ de sürdürülen FETÖ/PYD soruşturması kapsamında yürütülen operasyonda terör örgütünün gizli iletişim ağı olan ByLock programını kullanan 2 kişi yapılan operasyonlarda yakalandı. Yakalanın 2 kişi polis ekipleri tarafından göz altına alındı. Olay ile ilgili edinilen bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik yapılan soruşturma çerçevesinde ByLock kullanıcısı olduğu öğrenilen Orhan A.’ Ya yönelik olarak operasyon düzenlendi.

FETÖ/PYD terör örgütüne ait şirkette muhasebeci olarak çalıştığı ve aynı zamanda terör örgütü adına himmet, kurban ve bağış adı altında para toplayarak örgüte aktardığı, yine terör örgütünün üst düzey yöneticileri ile irtibatlı olduğu öğrenilen Orhan A. Ve irtibatlı olduğu M.F.İ. de yakalanarak göz altına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda yakalanan iki kişi hakkında ekipler tarafından işlem başlatıldığı öğrenildi.