Zeytin Dalı Harekatı’na her türlü desteğini veren vatandaş destek vermeye devam ediyor. Zeytin Dalı Harekatı’na destek için esnafa Türk Bayrağı dağıtıldı.

Kayseri’nin Pınarbaşı Belediyesi’ nce, Türk Silahlı Kuvvetleri’ nin (TSK)Afrin’ e yönelik başlatmış olduğu ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlere destek olmak amacıyla esnafa Türk Bayrağı dağıtıldı. Vatandaşlar ,Belediyeler ve birçok kişi zeytin Dalı Harekatına Destek veriyor. Pınarbaşı Belediyesi de destek verdi. Pınarbaşı Belediyesi tarafından ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek olunması amacıyla ilçede bulunan esnaflara Türk Bayrağı dağıtıldı. Belediye Başkanı Dursun Ataş, bayrak dağıtımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Birlik ve beraberliğe katkı sunmak için esnafa Türk Bayrağı dağıttıklarını belirten Ataş, ‘’Afrin’de, yoğun ve amansız operasyonlar düzenleyen şanlı Türk ordumuz kahraman askerlerine destek olmak amacıyla esnafımıza bayrak dağıtımını gerçekleştirdik. Ülkemizin toprak bütünlüğünü tehlike düşürecek tehditleri ortadan kaldırmak amacıyla yapılan bu operasyondaki kahraman askerlerimize destek olmak, hepimizin boynunun borcudur. Ülkemiz, sıkıntılı bir süreçten geçiyor.

Bu süreçten çıkmanın yolu, birlik ve beraberliğimizi güçlü tutarak, daim kılmaktır. Bizler, Türk milleti olarak her zaman üzerimize düşeni yapmışızdır. Allah, Türk ordusunu muzaffer eylesin. Hiçbir askerimizin tırnağına taş değmesin. Allah, yardımcıları olsun. Dualarımız ve gönüllerimiz onlardır’’ diye konuştu. Zeytin Dalı Harekatı’na desteğimiz sonsuzdur sözlerini ekledi.