Operasyon düzenlenen yerin adresi Kayseri. Kayseri’de düzenlenen operasyonda uyuşturucu satışı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edildi. Adliyedeki sonuçlardan daha sonra 8 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

 Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla T.Ç., M.Ç., S.K., G.K., M.D., V.B., S.Y., ve H.C. göz altına 8 alınmıştı. Göz altına alınan 8 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Göz altına alınan 8 kişinin Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi’ nde sağlık kontrolünden geçirildi 8 zanlıdan 3’ ü adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan V.B., T.Ç., ve M.Ç., mahkemece verilen karar ile tutuklandı. Diğer 5 kişi ‘’S.K., G.K., M.D., H.C., S.Y.’’ ise adli kontrol şartıyla mahkeme tarafından verilen karar sonucun da serbest bırakıldı. Fakat devamlı olarak takip edileceği ve bu işin peşinin bırakılmayacağı öğrenildi.

 Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafınca, uyuşturucu ticareti yapanlar ile beraber doğu tarafındaki illerle kente uyuşturucu maddesi taşıma yapanlara yönelik yapılan operasyonda da toplam 8 kişi yakalanmış ve yakalanan 8, şüphelilerin evlerini, araçlarını ve üst aramalarını yapmıştı.

 Operasyon düzenleyen Emniyet müdürlüğü yapılan bu aramalarda toplam 56 gram eroin ile beraber bir miktar da sentetik uyuşturucu ele geçirildiği öğrenilmişti. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonların devamlı düzenleneceği ve uyuşturucu ticaretinin önüne geçileceği öğrenildi