Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, memleketi Kayseri’de hemşerilerine seslendi. Kayserispor Kapalı Kale Taraftar Derneği açılışına katılan Bakan Özhaseki’nin gündeminde Zeytin Dalı operasyonu vardı.

Kayserispor Kapalı Kale Taraftar Derneği açılışında konuşan Bakan Mehmet Özhaseki ülke gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 20 yıl boyunca Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevi yaptığına değinen Bakan Özhaseki, ‘’Kayseri, ülkemizin gelişen ve büyüyen şehirleri arasındadır. Spor alanında da başarılı yakalamamızdan ötürü büyük mutluluk duyuyorum. Kayserispor taraftarının gücüyle ligde ve Avrupa’da önemli başarılara imza atacaktır’’ dedi.

 Türkiye’nin önemli bir kavşakta bulunduğuna dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, ‘’Canlarını ortaya koyarak savaşan askerlerimiz için dua ediyoruz. Tıpkı Güneydoğu Anadolu’da olduğu gibi Afrin’de de askerimiz destan yazıyor. Teröristlere karşı karamanca savaşan askerimizi Rabbim korusun. Nasıl ki Güneydoğu’da teröristleri etkisiz hale getirdik Afrin’de de aynısı yapacağız. Teröristler hendeklerle çukurlarla askerimize tuzak kuruyor. Ordumuzun sivilleri öldürdüğü yalanını ortaya atıyor. Fakat, bu hain çabalarında başarı sağlayamadılar. Askerimiz sivillere zarar gelmemesi için büyük bir çaba gösteriyor. Teröristler sivil kılığına bürünerek bizi şaşırtmak istiyor. Lakin, askerimiz iğneyle kuyu kazar gibi sabırla bu oyunları boşa çıkarıyor. Birliğimiz ve beraberliğimizi korumamız, askerimizin ordumuzun arkasında durmamız gerekmektedir. Afrin yakında düşecektir. Teröristlere, zalime karşı mücadelemiz başarıyla sonuçlanacaktır. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın’’ dedi.

 Bakan Özhaseki ile birlikte törenine katılan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Beleye Başkanı Mustafa Çelik ve MHP İl Başkanı Baki Ersoy tarafından dernek binasının açılışı gerçekleştirildi. Ak Partili ve MHP’li yöneticilerin birlikte kameralara poz verdiği ve samimi olduğu görüldü. Bakan Özhaseki taraftarlarla birebir sohbetinin ardından dernek binasından ayrıldı.