Gebze de bir özel şirkette servis şoförlüğü yapan Tanrıverdi Akbulut'a ait olan 34 FDD 75 plakalı araç 4 yıl önce Akbulut'un aracını park ettiği otoparktan çalınmıştı. Aracının bulunmasını uzun süre bekleyen Tanrıverdi Akbulut, daha sonra memleketi Iğdır'a döndü ve oraya yerleşti. Çalınan araçtan umudunu kesen Akbulut'a müjdeli haberi Kayseri Emniyet Müdürlüğü verdi.

 3 Temmuz 2019 tarihinde arama ve çalışma yapmakta olan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, araçtakilerin tuhaf tavırlarından şüphelenip 74 BU 479 plakalı otomobili durdurmuştu. Araç için gerekli olan incelemeleri yapan polisler, inceleme yaptıkları araçta bulunan şase numarasının başka bir araçtan kesilerek monte edildiğini tespit ettiler. Olayın peşine düşen  Kayseri Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri  otomobilin 15 Temmuz 2015 tarihinde Kocaeli Gebze'den çalınan 34 FDD 75 plakalı araç olduğu tespit edildi. Iğdır'da yaşayan Tanrıverdi Akbulut'u arayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri aracını teslim alabileceğini söyledi.

 Kayseri'ye geldiği sırada 4 yıl önce çalınan otomobilini Kayseri Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin bulması ile daha yeni teslim alan Tanrıverdi Akbulut mutluluk duydu ve teşekkür etti. Otomobilinin kaporta ve camlarını öpen akbulut'un sevinci ise görülmeye değerdi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden gelen telefon üzerine çok mutlu olduğunu belirten Tanrıverdi Akbulut :

-' Ben aracı unutmuştum. Dört yıl önce parkta çalınan otomobilime kavuştum, Başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne ve polislere çok teşekkür ederim. Yeni kavuştuğum arabama ruhsat ve plaka çıkarıp kullanmaya devam edeceğim' dedi.