Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni başkanını seçti. 38’inci Olağan Genel Kurulu yapıldı ve katılımcıların oyları ile Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı belirlendi.

32 yıldır Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yapan Ali Ateş bir rekora daha imza atarak 32 yıldır oturduğu başkanlık koltuğunu kimseye kaptırmadı. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı 1986 yılından beri Ali Ateş’in önderliğinde devam ediyordu ve bu senede sonuç değişmedi. Ali Ateş 32 yıldır yaptığı başkanlığa 4 yıl daha devam edecek.

Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası38’inci olağan kongresi Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seçime 3 kişi adaylığını koydu. 32 yıldır görevine devam eden Ali Ateş Uğur Nasırlı ve Hasan Odabaşı ile başkanlık seçimlerinde yarıştı. Katılımcıların da yerlerini alması ile adaylar seçime katılan adaylar başkan koltuğuna geçtiği zaman yapacağı hedeflerden bahsederek konuşmalarını yaptı. 3 adayında kendini tanıtım hedeflerini açıkladığı konuşmaları bitince seçimde 1098 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 8’i geçersiz sayıldı. Oy sonuçları açıklandıktan sonra mevcut başkan Ali Ateş 672 oy alırken rakibi olan Hasan Odabaşı 279 oy, Uğur Nasırlı ise 147 oy aldı. Mevcut başkan Ali Ateş bir kez daha Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı görevini üstelen 75 yaşında ki Ali Ateş 4 yıl daha başkanlık koltuğunu kimseye kaptırmadı.

Sonuçlar açıklandıktan sonra tekrar konuşma yapan Ali Ateş ‘’ Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da oda üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz. Esnafımız için bu güne kadar en uygun ve en doğru olan ne ise onu istedim. Onlarda bu güne kadar seçimlerini benden yana kullandılar. Ben esnafımın gece gündüz yanında oldum bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Seçim esnafımız için hayırlı uğurlu olsun.’’