Mehmetçiğe Öz Ağaç İş Sendikası’ndan büyük bir destek. Hak İş’e bağlı Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri Şubesi tarafından düzlenen basın toplantısında, 10 bin teröriste karşı gönüllü işçinin vatan savunması içe göreve şuan da hazır oldukları ifade edildi.

Kayseri’deki Sendikanın şubesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Dolu, ‘’Başlattığımız ‘10 bin teröriste karşı 10 bin kahraman gönüllü işçi’ sloganıyla vatan savunmasına gönüllü oluyoruz. İmza kampanyası ile her daim Mehmetçiğimiz yanındayız’’ dedi. Dolu, ‘’Hiç şüphesiz ki, şanlı Türk Ordusu o bölgede ve yedi cihanda barışı ve istikrarı sağlayacak kudrete sahiptir.

Bizler de vatanımıza destek çıkıp Mehmetçiğimize dualarımızla destekçiyiz. Ancak, dost düşman herkes bilsin ki Türk vatan evladı için mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır. Biz bu anlayışla vatan için hiç düşünmeden canımızı ve malımızı veririz. İnancımız şudur ki; ‘Ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz’ deriz. Buradan Hak-iş ailesinin ferdi, Öz Ağaç-İş Sendikası olarak Mehmetçiğimizle beraber, Afrin’deki 10 bin teröristin karşısına 10 bin üyemizle çıkmaya gönüllü olduğumuzu ve bunun için resmi başvuru yaptığımızı Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize bildirmek isteriz. 10 bin üye aynı zamanda vatan savunmasında 10 bin gönüllüdür’’ ifade etti.

Düzenlenen bu basın toplantısında kadın ve erkek sendika üyeleri ellerindeki bayrakları havaya kaldırarak Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına tüm gönülleriyle destek verdi.