Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği için Büyükşehir Belediyesi, ailelerin etkinliğe kolaylıkla katılabilmesi amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. 19-28 Nisan tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek olan fuar için 20 Nisan Cumartesi günü resmi açılış yapılacak.

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği İçin Otobüs Seferleri Düzenlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, okuyan ve okutan bir şehir olma hedefleri doğrultusunda çocuk kütüphanelerinin ardından şimdi de çocukları kitap fuarı ve şenliği ile buluşturacaklarını belirtti.

Başkan Büyükkılıç, Yeniden Seçilmesi Sonrası Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor Başkan Büyükkılıç, Yeniden Seçilmesi Sonrası Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor

Başkan Büyükkılıç'ın talimatıyla, etkinliğe katılımın daha da kolaylaşması için ulaşım ücretsiz olacak. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi 20-21-23-27 ve 28 Nisan tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arasında ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Otobüsler, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında yarım saatte bir hizmet verecek ve Cumhuriyet Meydanı Kaleönü durağından hareket edecek.