Kayseri Büyükşehir Belediyesi, performans esaslı bütçeleme sisteminin temel unsurlarından biri olan Stratejik Plan çalışmaları kapsamında vatandaşlara yönelik bir anket gerçekleştiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Stratejik Plan Kapsamında Anket Yapıyor

Yatırımlarla ve hizmetlerle dolu 5 yılı geride bırakan ve 30 büyükşehir arasında yatırım lideri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde yeni 5 yıllık dönem için çalışmalarını sürdürüyor. 2025-2029 dönemi için hazırlanan Stratejik Plan’ın ön çalışmaları devam ederken, bu süreçte yenilikçi, adil, katılımcı, ortak akılla istişareyi önemseyen ve ekip ruhuyla etkin bir yönetim anlayışı benimseniyor.

‘Kayseri Modeli’ olarak örnek gösterilen belediye, performans esaslı bütçeleme sisteminin temel unsurlarından biri olan Stratejik Plan çalışmaları çerçevesinde vatandaşların görüş ve önerilerini almak için bir anket düzenliyor. 2025-2029 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında yapılan ankete katılmak isteyen vatandaşlar, https://portal.kayseri.bel.tr/birim/anket/vatandas.aspx adresinden erişim sağlayabiliyor.

Anket, belediye birimlerinin hizmetlerinin vatandaşlar tarafından değerlendirilmesini sağlarken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğini birlikte şekillendirme bilinciyle çalışmalara katılım hedefleniyor.

Editör: Osman Baytekin