Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü ve Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ile iş birliği yaparak "Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni" düzenleyecek. Bu etkinlik, Kayseri'nin önemli marka değerlerinden biri olan Erciyes Dağı'nda gerçekleşecek.

Kaçak Sürücü, Trafik Denetiminde Yakalandı: 2 Araça Zarar Verdi, Alkollü Çıktı! Kaçak Sürücü, Trafik Denetiminde Yakalandı: 2 Araça Zarar Verdi, Alkollü Çıktı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Dağı İçin Ağaçlandırma Töreni Düzenliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğinde çevre dostu projeleriyle dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz 5 yılda millet bahçeleri, ağaçlandırma projeleri ve yenilenebilir enerji projeleri gibi toplamda 17 çevreci proje hayata geçirerek çevreyi korudu.

Yeni dönemde de çevreci yaklaşımını sürdüreceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çevre dostu projelerle Kayseri'yi daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyor. Büyükkılıç, yeni dönemde millet bahçeleri, ağaçlandırma projeleri, mesire alanları, rekreasyon alanları, entegre katı atık bertaraf tesislerinde yeni prosesler ve yağmur suyu hasadı gibi 18 yeni projeyi gerçekleştirmeyi planlıyor.

"Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni", 19 Nisan Cuma günü saat 14.00'te düzenlenecek. Bu törenle Erciyes Dağı'nın eteklerinde fidanlar toprakla buluşacak ve çevre dostu yaklaşımın bir kez daha vurgulanacak.