Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Tomarza Kızılören şantiyesinde, 26 milyon 340 bin TL maliyetle tam otomatik çok sıralı beton parke taşı makinesi kurulumunu tamamladı. Yeni makine, günlük bin 900 metrekare kilitli beton parke taşı üretim kapasitesine sahip.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Çok Sıralı Beton Parke Taşı Makinesi Kurdu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kilitli parke ve asfalt tesisleri, üretim faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Bu çerçevede, Tomarza Kızılören şantiyesine yeni beton parke taşı makinesi kazandırıldı. Gece gündüz demeden taşra yollarını imar etme gayretinde olan Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatları doğrultusunda Tomarza Kızılören şantiyesinde tam otomatik çok sıralı beton parke taşı makinesi temin etti.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tomarza Kızılören Şantiyesi, yeni kurulan beton parke taşı makinesi ile mahalle yolları için beton karışımı kilitli parke üretimine başlayacak. Belediye ekipleri, çift vardiyada günde bin 900 metrekare kilitli beton parke taşı üretecekler.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 26 milyon 340 bin TL'lik maliyeti olan tam otomatik çok sıralı beton parke taşı makinesiyle kırsal mahalle yollarını çamur ve tozdan kurtarmak için çalışmalarını hızla sürdürecek.

Editör: Osman Baytekin