Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerine ara vermeden devam ederken, Şehir Kültür Sanat Dergisi’nin 53’üncü sayısını dijital ortamda okuyucularıyla buluşturdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Dergisi'nin 53. Sayısını Yayınladı

Şehrin imar ve altyapı ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve gönül belediyeciliği anlamında da hizmetlerini aksatmadan sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Kültür Sanat Dergisi’nin 53’üncü sayısını yayınladı. Kayseri kültürü ve değerlerine ilişkin onlarca kitap yayımlayan ve yüzlerce süreli yayına imza atan belediye, 3 ayda bir yayımlanan Şehir Kültür Sanat Dergisi’nin bu sayısında 96 sayfalık dolu dolu konularla okuyucusunun karşısına çıktı.

Kayseri’ye ilişkin önemli, ilginç ve değerli bilgileri okurlarına aktaran dergi, zengin içeriği ile adeta bir kitap gibi. Yayın hayatına 53’üncü sayı ile devam eden dergi, ‘deneme, makale, söyleşi, inceleme, kültür, tarih’ gibi pek çok türde bilgi sunuyor. Dergi, tarihi ve kültürel kaynaklardan derlediği bilgiler ile okurlarına şehrin şifrelerini sunuyor. 53’üncü sayıda Kayseri Pastırması’nın özgünlüğü ve üstünlüğüne dair bilgiler, halk şairi Yusuf Özdemir’in şiirleri, Kayseri’nin seyyid ve şerifleri gibi şehrin tarihine dair notlar ve bilgiler yer alıyor.

Şehir Kültür Sanat Dergisi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinde dijital olarak yayınlanıyor.

Editör: Osman Baytekin