Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisi, yaz kurslarının başlamasıyla birlikte sanatseverlere kapılarını açıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisi Yaz Kurslarını Başlattı

3 Haziran Pazartesi günü başlayan ve 14 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek olan kayıt süreci, çocuklar ve yetişkinler için çeşitli enstrüman, resim ve tiyatro gibi zengin içerikli kursları içeriyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın sanata verdiği değer doğrultusunda düzenlenen bu kurslar, Kayserililerin yeteneklerini keşfetmelerine ve sanat alanında kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyor.

Kayıtlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Merkez Konservatuarı'nda yapılıyor. Katılımcılar, kayıt için gerekli olan 1 fotoğraf ve kimlik fotokopisini yanlarında getirerek, 300 TL kayıt ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayabilirler. Çocuklar için 9-15 yaş kategorisinde bağlama, gitar, keman, ney, piyano, resim, tiyatro ve yan flüt gibi birçok seçenek sunulurken, yetişkinler için 16 yaş ve üzeri kategorisinde ise bağlama, bateri, gitar, halk oyunları, keman, ney, piyano, resim, tiyatro, ud ve yan flüt branşlarında eğitimler veriliyor.

Sanat Akademisi Yaz Kursları, Kayseri'nin kültürel ve sanatsal hayatına katkı sağlamanın yanı sıra bireylerin kendilerini ifade etmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Detaylı bilgi almak ve kayıt işlemleriyle ilgili sorularınızı yanıtlamak için 0 352 232 20 40 ve 0 352 666 38 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Editör: Osman Baytekin