Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) aracılığıyla Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Kültür-Genel Yetenek kurs kayıtlarını başlattı.

KAYMEK Genel Kültür-Genel Yetenek Kurs Kayıtlarını Başlattı

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, istihdam olanaklarını artırmak ve kamu personeli olmak isteyen KPSS adaylarına destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, lisans düzeyindeki KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek kurs kayıtları da bu yıl başlatıldı.

KAYMEK UZEM bünyesinde düzenlenen KPSS kursları, uzaktan görüntülü eğitim formatında gerçekleştiriliyor. Genel Kültür-Genel Yetenek kurslarında, tarih, Türkçe, coğrafya, geometri, matematik ve vatandaşlık derslerinde uzman öğretmenler eşliğinde KPSS'ye hazırlık öğretimi sunulacak.

Kurs kayıtları internet üzerinden www.kaymekonline.com adresinden yapılabilecek. Bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 0 352 337 37 88 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi edinebilirler. Bu girişimler, Kayseri'nin eğitim ve istihdam alanındaki katkılarını artırma hedefine yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Editör: Osman Baytekin