Hacılar Erciyesspor Hükmen 3-0 Kazandı, Develigücü Aynı Şekilde Galip Geldi Hacılar Erciyesspor Hükmen 3-0 Kazandı, Develigücü Aynı Şekilde Galip Geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TÜBİTAK Grup Koordinatörü Dr. Metin Demirsoy ve TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Oğuz Demiryürek’i ağırladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı TÜBİTAK Yetkililerini Ağırladı

Kayseri’nin bilim ve eğitim alanındaki başarılarına odaklanan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu çabalarını sürdürürken, Türkiye'deki TÜBİTAK destekli Bilim Merkezleri'nden biri olan Kayseri Bilim Merkezi, gençler ve çocuklar başta olmak üzere halka hizmet sunuyor. Bu kapsamda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Grup Koordinatörü Dr. Metin Demirsoy ve TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Oğuz Demiryürek, Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin bilimsel ve teknolojik konularda öncü bir konumda olması için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç’a 2024 Yerel Seçimleri sonrası göreve yeniden seçilmesinden dolayı tebriklerini ileten Dr. Metin Demirsoy, ayrıca Başkan Büyükkılıç’a bilim alanındaki katkıları için teşekkürlerini iletti.