Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı'nı da içine alan 9 günlük tatil sonrası ilk mesai gününde, bayram boyunca özveriyle çalışan belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Büyükkılıç, bayramlaşma etkinliklerinde personelle bir araya gelerek, onlara teşekkür etti ve yeni bir döneme girildiğini vurguladı.

İlk olarak, yangın, afet ve kazalara karşı halkın mal ve can güvenliğini koruyan İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada çalışanları tebrik etti ve geçmiş bayramlarını kutladı. Ardından, Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Atölyesi'ne geçerek, burada da personelle bayramlaştı ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası'nı ziyaret etti

Başkan Büyükkılıç, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası ve KCETAŞ birimlerinde görev yapan personele de bayram ziyaretinde bulunarak, onların bayramını kutladı ve teşekkürlerini iletti. Bayramlaşma programlarına Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de katılarak, birlikte çalışma ve dayanışma mesajları verdiler.

Başkan Büyükkılıç, personelle yaptığı konuşmalarda, halkın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek için çalışacaklarını ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için gayretlerini artıracaklarını belirtti. Çalışanların gayret ve iyi niyetli çalışmalarını takdir eden Büyükkılıç, vatandaşların daha rahat ve konforlu hizmet alabilmelerine yönelik tavsiyelerde bulundu.

Kayseri İstihdam Fuarı, İş Arayanlar ile İşverenleri Buluşturacak! Kayseri İstihdam Fuarı, İş Arayanlar ile İşverenleri Buluşturacak!

Bayramlaşma etkinlikleri sırasında, personelin ailelerine de selam gönderen Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşmayı temenni etti. Bu süreçte ülkenin bekası için hizmetlerine devam edeceklerini kaydeden Başkan Büyükkılıç, bayramlaşma programlarının dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini ifade etti.