Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, Büyükşehir ve 4 ilçe belediyesinin personeline yönelik Stratejik Planlama Eğitimi düzenlendi. Eğitim, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Strateji Geliştirme Şube Müdürü Mehmet Özsürtmeli’nin sunumuyla gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama Eğitimi Düzenledi

Bu eğitim, belediyelerin halka hizmetlerini daha etkin ve düzenli bir şekilde sunmaları ve yasalara uygun stratejik planlamalar yapmaları amacıyla gerçekleştirildi. Eğitime, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Develi belediyelerinden personel katıldı.

Eğitimde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra belediye başkanlarının 5 yıllık stratejik planlarını 6 ay içinde hazırlamaları gerektiğini belirtti. Bu planlamaların, performans programları, faaliyet raporları ve iç kontrol raporları gibi çalışmaların temelini oluşturduğunu ifade etti.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, stratejik plan çalışmalarının Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra başladığını ve 6 ay içinde tamamlanması gerektiğini vurgulayarak, mevzuata ilişkin eğitim çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Eğitime, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Serdar Öztürk ve Mustafa Türkmen, daire başkanları ve çok sayıda belediye personeli katıldı.

Editör: Osman Baytekin