Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ile Murat Cahid Cıngı'nın da aralarında bulunduğu heyet, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediye başkanlarıyla bir araya gelerek Melikgazi Belediyesi'nde yatırım ve koordinasyon toplantısı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Melikgazi Belediyesi'nde Yatırım Toplantısı Yaptı

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi'nde başlattığı ve ilçe belediyelerinde sürdürdüğü istişare toplantılarına Melikgazi ile devam etti. Tüm ilçe belediye başkanlarıyla birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Büyükkılıç, bu çerçevede Melikgazi Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun ev sahipliğinde toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda ilçelerde yapılacak yatırımlarla ilgili bir koordinasyon sağlandı. Büyükkılıç, "Kayseri'mizi daha ileriye taşımak için gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. Haftaya istişare ile başlayan Başkan Büyükkılıç, "Her şey Kayseri için, her şey şehrimizin müreffeh yarınları için diyerek hizmetlerimize, yatırımlarımıza devam ediyoruz. Hem ilçelerimiz hem Büyükşehir'imiz olarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Palancıoğlu ise Başkan Büyükkılıç'a, ilçeye verdiği destek ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Editör: Osman Baytekin