Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), her yıl düzenlediği yaz kurslarının kayıtlarını başlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Yaz Kurslarını Başlattı

Çocuklar ve yetişkinlerin merakla beklediği KAYMEK Yaz Kursları için kayıtlar başladı. Ücretsiz olarak sunulan bu kurslara kayıtlar, www.kaymekonline.com adresinden yapılabiliyor. Kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 0352 231 80 31 numaralı telefonu arayabilirler.

KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Yaz Dönemi Kursları kapsamında; Almanca A1 (10-14 yaş ve yetişkin), çocuklar için örgü (parmak örgüsü), çocuklar için resim sanat eğitimi, dekoratif ahşap süsleme, sepet örücülüğü, drapaj tekniği ile kadın bluz dikimi, ebru (10-14 yaş), etkili ve hızlı okuma, hüsnü hat, ileri Excel geliştirme ve uyum eğitimi, İngilizce A1 (10-14 yaş ve yetişkin), tıbbi sekreterlik, nevresim takımları dikimi, ofis programları kullanımı, punch nakışı ile çanta yapımı, seramik hamuru ile dekoratif çiçek yapımı, amigurumi, temel bilgisayar eğitimi (10-13 yaş), misinalı takı yapımı, muhasebe veri tabanlı programlar, overlok makineci (mobilya terziliği), Rusça başlangıç seviyesi, Türk işaret dili, İngilizce konuşma pratiği, işaret dili jargon eğitimi, klavye teknikleri, Korece A1, personel bordro ve özlük işleri eğitimi, yabancılar için Türkçe A1, diksiyon (11-14 yaş), Kur’an-ı Kerim eğitimi, İngilizce hazırlık, Almanca başlangıç seviyesi, CorelDraw, çini sanat eğitimi, dekoratif örtü dikimi, iğne oyası yapımı ve kadın düz dar etek dikimi gibi birçok farklı kurs yer alıyor.

Kurslar, Köşk Sosyal Yaşam Merkezi, Sümer, İhtisas, TOKİ ve Ziya Gökalp olmak üzere toplam 5 farklı tesiste gerçekleştirilecek.

Editör: Osman Baytekin