Akbank'tan Müthiş Kampanya! Başvuranlara Anında FAİZSİZ 20 Bin TL'yi Veriyor Akbank'tan Müthiş Kampanya! Başvuranlara Anında FAİZSİZ 20 Bin TL'yi Veriyor

Vakıfbank, emeklilere yönelik özel bir kampanya başlattı ve bu adım büyük ilgi gördü. Yeni emekli paketi ile banka, emeklilere sağladığı avantajları daha da artırıyor. Emeklilerin beklentilerine uygun olarak tasarlanan bu paket, bankanın sunduğu diğer hizmetlerle birleşince emeklilerin ilk tercihi oluyor. Vakıfbank'ın emeklilere sunacağı özel ödemelerle ilgili detaylar hızla yayılıyor, kamuoyunda merakla bekleniyor.

Vakıfbank'tan Emeklilere Çifte Müjde

Vakıfbank, emeklilere iki aşamalı bir ödeme imkanı sunuyor. İlk aşama, emekli maaş promosyonunu içeriyor. Maaşını Vakıfbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca da başka bir bankaya taşımayı taahhüt eden emekliler, bu bankadan maaş promosyonu ödemesi alma hakkına sahip oluyorlar. Her bir emekliye maaş tutarına göre ödeme yapılırken bu tutarın 12.000 TL'ye kadar ulaşabileceği belirtiliyor. Bu ödemeler tek seferde ve peşin olarak gerçekleşiyor, böylece emeklilere toplu para imkanı sunuluyor.

Kamu Bankası Çifte Müjdeyi Verdi

Vakıfbank, maaş promosyonu kampanyasının yanı sıra ek imkanlarla da emekli müşterilerine destek oluyor. Maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli müşterilere ek olarak 10.000 TL mini ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu kredi, 36 ay vadeli olarak sunulur ve taksitler, emekli müşterinin Vakıfbank'a yatıracağı maaştan daha küçük tutarlarda otomatik olarak kesilir. Bu şekilde, bu imkandan faydalanan emeklilerin banka hesaplarına toplamda 22.000 TL para aktarılıyor.