8 askerin şehit olduğu Zeytin Dalı Harekatı’nda Türk Komutanı ‘ Uçaklarımız bizi vursun, teröristlerde ölsün’ diyerek F-16’lara seslendi.

Geçtiğimiz gün Zeytin Dalı Harekatı’nda PKK/PYD’li teröristlerin 1083 rakımlık tepede çıkardığı çatışmada Mehmetçiğe haince saldırı gerçekleştirerek 8 askerimizin şehit düşürdü. Kahraman Türk askeri hain PKK/PYD’li teröristlere geçit vermedi. Çatışma sırasında ATAK helikopterleri ve F-16’lar’ın beye hareketi çatışma çıkmasının ardından gerçekleşti.

ATAK ve F-16’lar ateşe hazırlardı fakat sisin yoğun olması Türk askerlerinin de can güvenliğini tehlikeye atıyordu. F-16 pilotları durumu çatışmada ki komutana bildirince Türk komutanı Türk’ün gücünü ve korkusuzluğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamış oldu.

Çatışmada havanın sisli olması F-16 uçaklarının görüş alanını kısıtlaması nedeni ile bombardıman yapmakta güçlük çektiği bildirildi fakat kahraman Türk Komutanı ‘’ Uçaklar bizi vursun. Bizim şehadetimizle birlikte teröristler de ölsün’’ şeklinde uyarıda bulundu. Güvenlik uzmanı olan Abdullah Ağar yaşanan olayı Habertürk TV’de anlatırken duygu dolu anlar yaşandı.