Ramazan ayının 27. Gecesine denk gelen Kadir Gecesi bu sene 17 Nisan gününde dualarla kutlanacak. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde aileye, arkadaşa, akrabaya ve patrona gönderilecek kurumsal Kadir Gecesi mesajları ile Kadir Gecesi sözlerini sizler için bir araya getirdik.

Eşinize dostunuza, iş arkadaşınıza ya da akrabalarınıza Whatsapp, Facebook ve Instagram platformları üzerinden günün anlamını ve önemini vurgulayan hadisli ve ayetli Kadir Gecesi mesajları, paylaşabilirsiniz.

'Kadir Geceniz mübarek olsun' dilekleri ile Kadir Gecesi'nin maneviyatını sözlerine aktaracak olanlar bu noktada anlamlı Kadir Gecesi mesajlarını tercih edecekler. Yazılı, fotoğraflı ve en güzel Kadir Gecesi mesajlarından manevi hissiyatları öne çıkan seçenekleri sizler de tercih edebilirsiniz. Uzun ve kısa olmasının yanı sıra yeni ayetli, dualı ve resimsiz Kadir Gecesi mesajları hoş bir görsel şölene vesile olacak. İşte, 17 Nisan Kadir Gecesi mesajlarından sizler için ayırdığımız alternatifler;

1.       "Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun."

2.       "Mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum"

3.       "Duâ", İnsanın kendi kendine yetmediği gerçeğinin itirafıdır. Ve kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir...Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir Gecesi mübarek olsun."

4.       “Sizin Ramazan-ı Şerif'te makbul dualarınızı, hem inşâallah hakkınızda bin ay kadar meyvedar Leyle-i Kadrinizi, hem saadeti bayramınızı, hem çok kıymettar hizmetinizi bütün ruh-u canımızla tebrik ve tes'id ederiz."

5.       "Bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği #KadirGecesi Tüm islam alemine hayırlar vesile etsin. İnşallah."

6.       Duaların kabul edileceği bu gecede, gönülden el açmak dileğiyle. Cümleten Kadir Gecemiz mübarek olsun.

643c309780a03324ec4b999a