FOX TV’nin sevilen dizisi Kadın da gerilim tırmanmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen Kadın 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Bahar ve Şirin arasında neler yaşanacak? Sarp neden sinirleniyor? İşte detaylar…

Ekranların ilgiyle takip edilen yapımı Kadın seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Salı akşamlarına damga vuran dizi farklı konusu ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya’nın yer aldığı dizide bir annenin çocukları için verdiği mücadeleye tanıklık ediyoruz. Bahar hem hastalığıyla hem de zorlu hayat koşullarıyla mücadele etmek zorundadır. Kocası Sarp’ın öldüğüne inanmıştır. Lakin, acı gerçek çok daha farklıdır. Aslında öldü sandığı kocası Sarp, Amerika’da yaşamaktadır. Bahar ise bu süreçte çocukları Nisan ve Doruk için her türlü zorluğa karşı dik bir duruş sergilemiştir. Fakirlik bir yandan babasız çocuk büyütmenin getirdiği zorluklar bir yandan Bahar’ın yakasına yapışmıştır. Yaşadığı acılar karşısında vücudu tepki vermiştir. Bahar, kansere yakalanmıştır. Tedavi masraflarının yüksek olmasından dolayı ne yapacağını bilemez. Bu esnada kız kardeşi Şirin’in iliğinin kendisine uygun olabileceği ortaya çıkar. Lakin, hayat her an sürprizlere gebedir.

Heyecanla beklenen Kadın 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp ve Şirin arasında ilişki olduğuna inanan Bahar, yaşadığı şokun etkisinden çıkamamıştır. Kız kardeşinin iliğini almaktansa ölümü tercih ettiğini söylemiştir. Anne ve babasının bütün ısrarlarına rağmen sözünden geri dönmez.

Yıllardır ablasının eşine aşık olan Şirin ise kimsenin sözünü dinleyecek durumda değildir. Hayallerinin nihayet gerçekleştiğine inanan Şirin, mutluluğun hakkı olduğunu savunmaktadır. Şirin ve Bahar arasındaki gerilim artarken devreye Sarp girer. Bahar’ı ikna etme çabaları karşılık bulmaz.

Çocuklarına sarılan Bahar onların minik kollarında teselli bulmaya çalışmaktadır. Gözyaşları bir türlü dinmek bilmez.