Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ünlü iş insanı Sedat Kılınç’da İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ı makam odasında ziyaret etti. Yapılan görüşmeleri bir fotoğraf karesiyle sosyal medya hesabı Instagram’dan takipçileriyle paylaşan İyi Parti üyesi Sedat Kılınç açıklamayı ise şu sözlerle yaptı; “Kayseri milletvekilimiz ve GİK üyemiz Sn. Dursun Ataş vekilimizi Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan sayın vekilime çok teşekkür ederim.”

Kılınç, ziyaretine Genel Başkan Yardımcısıyla devam etti ve yaptığı paylaşıma şu açıklamayı düştü; "Genel Başkan Yardımcımız Sn. Metin Ergün beyi makamında ziyaret ederek, şehrimiz ve ülke gündemi üzerine sohbet ettik. Sayın başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. İYİ’lerin şafağının sökmesine inanın çok az kaldı."

Ardından ziyarete Genel Başkan Yardımcısı Umut Dikbayır ile devam eden ünlü iş adamı paylaşımına; "Genel Başkan Yardımcımız Sn. Umut Dikbayır beyi makamında ziyaret ederek, şehrimiz ve ülke gündemi üzerine sohbet ettik. Sayın başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. İYİ günlere, huzur dolu yarınlara az kaldı."

WhatsApp Image 2023-03-16 at 10.41.59WhatsApp Image 2023-03-16 at 10.42.00 (1)WhatsApp Image 2023-03-16 at 10.42.00