İl ve ilçe başkanları başta olmak üzere İyi Parti’li vatandaşların ve basın mensuplarının yoğun katılımıyla başlayan açıklamada ilk etapta teşekkürlerini sıralayan Kazım Yücel, koşturmaca içerisinde bile İl Başkanı Şener’in doğum gününü atlamadı.

Deprem felaketinde hayatını kaybedenlere başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek açıklamasına başlayan Yücel, kendi özgeçmişinden ve siyasi kimliğinden bahsetti. Konuşmasında halktan biri olduğunun vurgusunu yapan İyi Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kazım Yücel, milletine olan borcunu ödemenin vaktinin geldiğini kaydetti.

Bu zamana kadar görev aldığı süre boyunca vatandaşın sesi olmaya çalıştığını ifade eden Kazım Yücel, Belediye Meclis Üyelerine de ayrıca teşekkür etti. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i örnek alarak sahada sıkça vakit geçirdiğini ifade eden Kazım Yücel, “Millet Bizi Çağırıyor” sloganını benimsediklerini ifade etti.

Halkın ve partisinin onayını alarak ve çevresindekilerle istişare eden Kazım Yücel ailesinden de hayır duası aldığını belirtti. İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ile görüşme yapıp onay aldıktan sonra hareket ettiğini söyleyen Yücel son gün son dakika istifasını 16.30’da sunduğunu da kamuoyuna basın mensupları aracılığıyla aktarmış oldu.

“Hizmet benim borcumdan makama bakmam” sözlerini kaydeden İyi Parti’li Yücel teşekkür ederek konuşmasını noktaladıktan sonra uzunca bir süre salondakiler tarafından ayakta alkışlandı ve tezahüratlarla uğurlandı.