Kayseri İYİ Parti Eski İl Başkanı Sebati Ataman görevinden istifa ettiğini açıklamıştı ve geçtiğimiz 7 Ocak günü yapılan İYİ Parti Kayseri 3.Olağan Kongresi'nde 2 isim il başkanlığı için ter dökmüştü. Tansu Şener daha fazla oy olarak yeni il başkanı seçilmişti.

İYİ Parti Kayseri il binasında partililerin katılımıyla devir teslim merasimi gerçekleştirildi. Eski başkan ve yeni başkanın samimi halleri gözlerden kaçmadı. Sebati Ataman her şey için çok teşekkür ederek görevini yeni başkana devretti. Tansu Şener'in çok daha güzel işler başararak partiyi daha ileri adımlara taşıyacağına inandığını aktaran Ataman, şu ifadelere yer verdi:

"Değerli İYİ Ailem; Bugün İYİ Parti Kayseri İl Başkanı olarak son kez aranızda oldum. Parti yönetimlerimizden arkadaşlarımızla mazbatasını alarak İl Başkanlığına gelen İl Başkanımız Sn.Av.Tansu ŞENER’i karşılayarak devir teslim merasimi gerçekleştirdik.İl Başkanımız Sn.Av.Tansu ŞENER’in ve yeni yönetimimizin çok güzel işler başaracağına, partimizi daha ileri taşıyacağına tüm kalbimle inanıyorum. Her şey için teşekkür ediyorum. İYİ ki varsınız!"

Yeni il başkanı Tansu Şener ise Sebati Ataman'a güzel dilekleri için teşekkür ederek görevine başladı.