İYİ Parti Kayseri 3. Olağan Kongresi bugün saat 10.00'da Kadir Has Kongre Merkezi'nde başladı. Kayseri İYİ Parti Eski İl Başkanı Sebati Ataman'ın istifa etmesi ve yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından il başkanlığı koltuğu boşa çıkmıştı. 

Koltuğun boşa çıkmasının ardından 4 farklı isim aday olacaklarını açıklamıştı. O isimler sırasıyla; Yeniden Aydınlanma Derneği Kayseri Şube Başkanı Kemal Sandık, İYİ Part Kocasinan Eski İlçe Başkanı Yurdaer Şahin, Mehmet Anadut ve son olarak İYİ Parti Kayseri Seçim İşleri Başkanı Avukat Tansu Şener'di. 

Geçtğimiz hafta içerisinde farklı zamanlarda Kemal Sandık ve Yurdaer Şahin adaylıktan çekildiğini açıkladı ve geriye iki isim kaldı.

Mehmet Anadut ve Tansu Şener bugün yapılan İYİ Parti Kayseri 3. Olağan Kongresi'nde İYİ Parti Kayseri İl Başkanı olmak için birbiriyle yarışıyor. Saat 10.00'da başlayan kongre 17.00'de sonra erecek ve sandıklar kapanacak. Tahmini olarak bir saat sürmesi beklenen oy sayımının ardından İYİ Parti Kayseri İl Başkanı belli olacak.